1 bilet pentru 2 persoane, valabil tot anul 2022

2022

Detalii despre spectacol

 • Locație: The Hub, București
 • Note și Observații:

  Acum, poți cumpăra bilete reduse de folosit oricând în anul 2022. Astfel, un bilet achiziționat în cadrul acestei oferte este valabil pentru 2 persoane. Cu 43 Lei, tu și cei apropiați puteți vedea comedii autohtone, cu actori îndrăgiți.

  Iată ce trebuie să faci:

  * Adaugă în coș un număr de bilete pe care vrei să le folosești pentru un număr dublu de persoane în cadrul anului următor; poți achiziționa până la 20 de oferte într-o comandă; păstrează-le pentru tine, fă-le cadou celor dragi, vinde-le mai departe la preț întreg sau fă ce vrei tu cu ele.
  * Programul spectacolelor va fi actualizat constant. Te poți abona la site și astfel primești newsletter săptămânal. Dacă ai ales o comedie, te rugăm să verifici disponibilitatea locurilor la nr. de telefon 0773 825 249 sau prin e-mail teatrulrosu@gmail.com.
  * Dacă ești chiar la prima vizită, atunci trebuie să știi că așezarea se realizează la mese (de 2 – nr. limitat, 3 sau 4 locuri), în regim de cafenea; astfel, poți consuma băutura preferată, în timp ce, pe scenă, se desfășoară o comedie savuroasă; această tradiție se respectă încă din 2013. 😊

  Mulțumim pentru că dați o șansă teatrului și speranță actorilor independenți, prin achiziția de bilete.

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.Vino la 1 bilet pentru 2 persoane, valabil tot anul 2022 în The Hub, București