Super comedia „Bărbatul perfect defect” – transmisiune LIVE

Bărbatul perfect defect

Detalii Eveniment

 • Data:
 • Pret bilet: 20 Lei.
 • Observatii:

  Iată ce pași trebuie să urmezi pentru o experiență desăvârșită:

  1. Cumpără bilet de mai jos.

  1. FOARTE IMPORTANT: după achiziția biletului, intră în grupul de facebook din link-ul de mai jos. Pentru a fi aprobat, va trebui să introduci adresa de email cu care ai achiziționat accesul la reprezentație. Astfel, vei putea urmări spectacolul de pe canapeaua de acasă.

  CLICK AICI PENTRU A ACCESA GRUPUL, DUPĂ CE AI FINALIZAT TRANZACȚIA.

  3. Unde-s mulți, puterea crește, dar cel mai bine, fiecare la casa lui, așa că informează-ți prietenii de acest eveniment. Un share mic, un gest mare.

Selecteaza data reprezentatiei


Cu Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol (trio-ul de succes din super comedia „Terapie în trei”). Regia Radu Gabriel.

Noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact, este obligatoriu să fie perfect! Și este foarte ușor de găsit, pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești ca să-l recunoști! Și gata… e perfect! Dar ce faci cu el apoi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi, cu ochii tăi, „Bărbatul perfect defect”!

Programul Teatrul Rosu de luna aceasta:

Loading… Loading…
^