Comedia romantică „Crăciun în familie” – transmisiune online

Craciun in familie

Detalii despre spectacol

 • Pret bilet: 20 Lei.
 • Note și Observații:

  Iată ce pași trebuie să urmezi pentru o experiență desăvârșită:

  1. Cumpără bilet de mai jos.

  2. FOARTE IMPORTANT: după achiziția biletului, intră în grupul de facebook din link-ul de mai jos. Pentru a fi aprobat, va trebui să introduci adresa de email cu care ai achiziționat accesul. Astfel, vei putea viziona spectacolul din intimitatea căminului tău.

  CLICK AICI PENTRU A ACCESA GRUPUL, DUPĂ CE AI FINALIZAT TRANZACȚIA.

  3. Unde-s mulți, puterea crește, dar cel mai bine, fiecare la casa lui, așa că informează-ți prietenii de acest eveniment. Un share mic, un gest mare.

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.


O comedie romantică, ideală pentru o zi de sărbătoare: „Crăciun în familie”. Regia Marius Gîlea. Cu Maria Radu și Marius Gîlea.

El vrea să doarmă. Ea vrea revoluție culturală și declarații covârșitoare de amor, în a doua zi de Crăciun. Și vorba aceea – ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să primești, astfel că situația se răstoarnă, spre deliciul publicului.

Un text savuros și o interpretare excepțională vă asigură o porție sănătoasă de râs, cu doi dintre actorii pe care îi știți din „Soț de vânzare” (sau separat, din multe alte comedii). Nu mai rămâne decât să vă convingeți singuri. Vizionare plăcută!


Scroll to Top