Super comedia „Soț de vânzare” – LIVE

Detalii despre spectacol

 • Data:
 • Pret bilet: 20 Lei.
 • Note și Observații:

  Iată ce pași trebuie să urmezi pentru o experiență desăvârșită:

  1. Asigură-te că nu uiți - este live, deci o dată și bun. Notează-ți în calendar sau pune bilețel pe frigider.

  2. Cumpără bilet de mai jos.

  3. FOARTE IMPORTANT: după achiziția biletului, intră în grupul de facebook din link-ul de mai jos. Pentru a fi aprobat, va trebui să introduci adresa de email cu care ai achiziționat accesul la reprezentația LIVE. Astfel, vei putea lua parte la show-ul din 6 Decembrie, ora 19 (dar deja ai reținut data, pentru că ai notat în calendar, nu-i așa?).

  CLICK AICI PENTRU A ACCESA GRUPUL, DUPĂ CE AI FINALIZAT TRANZACȚIA.

  4. Unde-s mulți, puterea crește, dar cel mai bine, fiecare la casa lui, așa că informează-ți prietenii de acest eveniment. Un share mic, un gest mare.

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.


Sot coverRegia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gîlea.

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!

 


Scroll to Top