Ofertă de bun venit!

1 + 1

Detalii despre spectacol

 • Data:
 • Locație: The Hub, București
 • Note și Observații:

  Dacă nu ai ajuns încă pe la noi, atunci această ofertă este pentru tine. Cumpără doar un bilet pentru 2 persoane și ai astfel o reducere de 50% și șansa de a vedea actori talentați și profesioniști, într-un cadru relaxat și prietenos. Ai termen de utilizare a biletelor achiziționate în ofertă până la sfârșitul anului 2021.

  Iată ce trebuie să faci:

  * Adaugă în coș un număr de bilete pe care vrei să le folosești pentru un număr dublu de persoane; poți achiziționa până la 20 de oferte într-o comandă; păstrează-le pentru tine, fă-le cadou celor dragi, vinde-le mai departe la preț întreg sau fă ce vrei tu cu ele.
  * Consultă programul de pe pagina principală și alege spectacolele preferate din timp: www.teatrulrosu.ro
  * Pentru ca noi să avem o evidență a locurilor disponibile, este necesar să ne comunici alegerea ta pe e-mail teatrulrosu@gmail.com sau la nr. de telefon 0773 825 249.
  * Dacă ești chiar la prima vizită, atunci trebuie să știi că așezarea se realizează la mese (de 2 – nr. limitat, 3 sau 4 locuri), în regim de cafenea; astfel, poți consuma băutura preferată, în timp ce, pe scenă, se desfășoară o comedie savuroasă; această tradiție se respectă încă din 2013. 😊

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.Vino la Ofertă de bun venit! în The Hub, București