PREMIERA – Super comedia „Eden”

Eden afis

Detalii despre spectacol

 • Data:
 • Locație: The Hub, București
 • Note și Observații:
  Interval acces spectacole:
  ▷Ora 19:00 》18:00 - 18:45

  🔆Bine ați venit la Teatrul Roșu. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat pe sală), 3 sau 4 spectatori, în regim de teatru - cafenea. În funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane.

  Oferte:
  ▷Pentru grup de 8 până la 14 persoane, achitați cu un bilet în minus;
  ▷15 - 19 persoane, cu 2 bilete în minus;
  ▷20+ persoane, cu 3 bilete mai puțin.

  Teatrul Roșu poate organiza evenimente private / exclusiviste, atât în sala proprie, cât și în deplasare. Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0723 196 376 sau e-mail teatrulrosu@yahoo.com.

  Mulțumim că dați o șansă teatrului și speranță actorilor independenți, prin achiziția de bilete.

După o petrecere privată, Adam și Eva dau cu mașina peste Bellzy, un tip micuț de statură, cu apucături bizare. După accident, acesta vine acasă la cei doi, în Eden, unde începe să își facă un cuibușor. Profită de bunătatea lor și le întinde nervii la maximum.

Adam și Eva experimentează problemele unui cuplu contemporan: cariera, lipsa de pasiune, monotonia, veșnica discuție despre cine duce gunoiul etc. Cea mai veche (și prima) poveste de dragoste din istorie este testată de o serie de evenimente ciudate provocate de însuși Bellzy. Astfel, se formează un triunghi tensionat amoros. Din sală, Atotștiutorul veghează și intervine atunci când simte că situația este neclară.

„Eden” – o comedie divină, cu întâmplări de proporții biblice, care ne arată că istoria omenirii se repetă la infinit și superlativ.

Distribuția: Livia Taloi, Andrei Necula, Alin Brancu, Giuly Margarit.

Regia – Mike Savuica. Text – Catherine Aigner. Traducere – Victor Scoradet. Adaptare – Mike Savuica si Octavian Gabriel Mic. Costume – Florian Mirodonie. Scenografie -Marian Paraschiv (Atelierul de Decoruri). Poster – Ramona Andreea Tataru.

Eden


Vino la PREMIERA – Super comedia „Eden” în The Hub, București