„Soț de vânzare”

Soț de vânzare

Detalii Eveniment

 • Data:
 • Locație: Comics Club
 • Pret bilet: 37 Lei.
 • Observatii:
  Evenimentul din data de 18 Octombrie, ora 16, are loc pe terasa / în interiorul Comics Club, str. Nerva Traian, nr. 4. Pentru următoarele date, locația se va actualiza.

  Interval acces spectacole:
  ▷Ora 16 》15:00 - 15:45.

  🔆Există un număr limitat de mese de 2 persoane. După ocuparea acestora, achizițiile de câte 2 bilete se vor distribui pe mese de 3 sau 4 locuri, alături de alte persoane.

  Oferte de grup:
  ▷8 persoane = 7 bilete;
  ▷12 persoane = 10 bilete;
  ▷Mai mult de 12 persoane = comision / reducere la bilete (contactează-ne pentru detalii).

Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.


Regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gîlea.

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Programul Teatrul Rosu de luna aceasta:

Loading… Loading…
^