Super comedia „Un bărbat și mai multe femei” – LIVE

Un bărbat și mai multe femei

Detalii Eveniment

 • Pret bilet: 20 Lei.
 • Observatii:

  Iată ce pași trebuie să urmezi pentru o experiență desăvârșită:

  1. Asigură-te că nu uiți - este live, deci o dată și bun. Notează-ți în calendar sau pune bilețel pe frigider.

  2. Intră în grupul de facebook din link-ul de mai jos. Acolo, va trebui să introduci adresa de e-mail cu care ai achiziționat biletul tău de acces la reprezentația LIVE. Tot acolo, vei putea lua parte la show-ul din 6 Decembrie, ora 19 (dar deja ai reținut data, pentru că ai notat în calendar, nu-i așa?).

  CLICK AICI PENTRU A ACCESA GRUPUL, DUPĂ ACHIZIȚIA BILETULUI.

  3. Unde-s mulți, puterea crește, dar cel mai bine, fiecare la casa lui, așa că informează-ți prietenii de acest eveniment. Un share mic, un gest mare.

Selecteaza data reprezentatiei


Cover grup un barbat

O comedie în care facem cunoștință cu un bărbat, Arcadi Semionovici Garunski sau A. S. G. La început, el este normal; apoi, întâlnește 8 femei.

Un spectacol cu Marius Gîlea și Ana Odagiu, actori cunoscuți, împreună, din spectacolele „Soț de vânzare” și „Amorezii în flagrant delict”, iar separat, din… multe alte comedii.

Marius Gîlea este soțul – casnic, liniștit și la locul lui, care este nevoit să procure un document, iar obținerea lui declanșează o serie de evenimente ce îi vor întoarce lumea pe dos.

Ana Odagiu este cea care îl provoacă: fiecare femeie pe care o interpretează, cu umor și versatilitate, îi va pune piedici și va crea premisa unei dezlănțuiri neașteptate.

Haideți la teatru pentru a urmări evoluția relațiilor dezastruoase dintre A. S. G. și cele 8 femei.

Programul Teatrul Rosu de luna aceasta:

Loading… Loading…
^