Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.teatrulrosu.ro este SC BEST MARIAGE SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16600/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: 19116120.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC BEST MARIAGE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Prin achizitionarea de bilet(e) cumparatorul se obliga sa accepte si sa respecte regulamentul oficial al evenimentului, precum si urmatoarele prevederi:

Serviciile oferite de www.teatrulrosu.ro sunt de vânzare bilete

www.teatrulrosu.ro poate sa solicite o taxa de procesare pe care sunteti de acord sa o plătiți; aceasta reprezintă costurile necesare pentru procesarea comenzii dumneavoastra in condiții optime.

Daca biletele cumparate de la www.teatrulrosu.ro vor fi revândute sau transferate în scopul obținerii de avantaje materiale de către o terță parte neautorizată de www.teatrulrosu.ro, organizatorul de spectacol poate refuza participarea deținătorilor biletelor la eveniment, inclusiv evacuarea lor din locație

Daca nu este altfel specificat, biletul este valabil pentru accesul unei singure persoane la o reprezentație a evenimentului menționat pe bilet

www.teatrulrosu.ro are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice;

Biletul nu poate fi dat ca premiu în cadrul niciunui concurs fără acordul prealabil al organizatorului de spectacol

Asigurați-vă că ajungeți în timp util la eveniment astfel încât să intrați în locație înainte de ora de începere înscrisă pe bilet. Promoterul își rezervă dreptul de a interzice accesul dacă derularea evenimentului a început.

 • Biletul isi pierde valabilitatea dupa ce cumparatorul/spectatorul paraseste locatia evenimentului.
 • Biletul isi poate pierde valabilitatea dupa inceperea spectacolului
 • Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului/biletelor, si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
 • Biletele care nu au fost achizitionate prin www.teatrulrosu.ro nu se vor primi catre retur. Ele se vor trimite catre retur la site ul de achizitie
 • In cazul unei anulari, amanari, sau schimbarea programului unui eveniment, sumele rezultate din costurile suplimentare ( transport, hotel, curier, taxe bancare, taxe procesare bilet, etc.) nu vor fi acoperite. Se va returna doar contravaloarea biletelor, suma inscrisa pe bilete sau biletele se pot folosi la un alt eveniment organizat de www.teatrulrosu.ro.
 • Introducerea si/sau utilizarea in incinta a obiectelor contondente sau taioase, sticle, cani, bete, arme, artificii sau alte obiecte listate in regulile de ordine interioara ale locatiei sunt strict interzise.
 • Prin inscrierea la Newsletter va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea www.teatrulrosu.ro newsletter cu evenimentele ale caror bilete sunt puse in vanzare prin intermediul www.teatrulrosu.ro; www.teatrulrosu.ro nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe www.teatrulrosu.ro, sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru
 • Biletul electronic – Odata plata efectuata, veti primi prin email biletul dumneavostra in format electronic. Acesta are valoare de factura si pe baza lui se face accesul in spatiul de spectacol. Biletele le veti gasi mereu si in sectiunea contul meu a site-ului.
 • restricții în conformitate cu legile și reglementările privind protecția minorilor: persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajează fumatul fara un insotitor adult
 • achiziționarea biletului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.teatrulrosu.ro, termeni si condiții pe care vă obligați să le respectați.

Metode de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

Pentru plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Scroll to Top